Visie / Missie

Visie

uitleg verwerking kokosnootDoor het produceren en aanbieden van eco vriendelijke producten aan architecten, ontwerpers, bedrijven en mensen met een voorliefde voor exotisch design willen wij ons natuurlijke steentje bijdragen aan een beter milieu.
 
Wij streven ernaar de eerste keuze te zijn van iedereen die het principe “Save the World for our children” en andere milieuvriendelijke campagnes ondersteunt.
 
Onze missie wordt benadrukt door de 3 onderstaande kernwaarden:
 

Exotisch design

De Cocomosaic panels en de andere decoratieve producten zijn ontworpen en geproduceerd met als doel de natuurlijke schoonheid van de natuur te behouden en de exotische sfeer overal heen te brengen waar het wenselijk is. Alle producten worden vervaardigd met “Saving Planet Earth” als achterliggende gedachte.
 

Behoud van de natuur

Cocomosaic tegels en andere decoratieve producten zijn een perfecte milieuvriendelijke oplossing omdat ze voor 100% gemaakt worden uit de schelpen van kokosnoten en andere rest- en afvalmaterialen uit houtzagerijen. Cocomosaic maakt hiervan producten die geheel met de hand gesneden en geassembleerd worden. 
Cocomosaic neemt deel aan programma’s voor het planten van bomen om samen de verantwoordelijkheid te dragen voor het behoud van de natuur.
Cocomosaic produceert één van de meest eco vriendelijke alternatieven in wandbekleding die er zijn en biedt met deze productiemethode een passend antwoord op de milieuproblematiek en duurzame ontwikkeling van de maatschappij.
 

Sociale verantwoordelijkheid

productieproces in IndonesiëCocomosaic is van mening dat ieder mens een gelijke kans verdient op werk, ongeacht waar men vandaan komt of welke beperking hij of zij heeft. Cocomosaic is betrokken bij vele sociale activiteiten. Als milieuvriendelijke onderneming zorgt zij niet alleen voor veel nieuwe banen voor de werkloze inheemse bevolking maar ook betrekt Cocomosaic via speciale programma´s gehandicapte mensen bij het bedrijf om hen een gelijke kans te bieden om hun potentieel te ontwikkelen.